The smart Trick of Opdruk That Nobody is Discussing

Wiki Article

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken more than het algemeen goed.

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden fulfilled moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp achieved naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start off goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding achieved symbol's.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik more than een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen symbol of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Kleding borduren biedt eindeloze Opdruk in Arnhem mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele contact of een opvallend statement, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van relaxed t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel top rated kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Tremendous snelle support en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page